Over ons

About us content

Over Hansen Racing

Hansen Racing is Europa's grootste en toonaangevende distributeur van Amerikaanse auto-onderdelen en accessoires. Ons team bestaat uit 70 enthousiaste medewerkers die altijd klaar staan ​​om al uw wensen te vervullen. Het magazijn in Spånga, Zweden, heeft een oppervlakte van ongeveer 14.000 m2 en heeft meer dan 60.000 onderdeelnummers op voorraad.

Met meer dan 700 detailhandelaren kan Hansen Racing klanten eenvoudig toegang bieden tot ons brede productassortiment, ongeacht of u rechtstreeks op onze website of via ons netwerk van detailhandelaren wilt winkelen.

We werken samen met alle topmerkleveranciers in de VS en lossen wekelijks 40 voet containers, hierdoor kunnen we onze voorraad aanvullen en snelle leveringen verzorgen. Hansen Racing plaatst ook dagelijks luchtvrachtbestellingen, waarbij onderdelen rechtstreeks vanuit de VS worden gevlogen om goederen betrouwbaar en snel te leveren.

Het is meer dan een halve eeuw geleden dat Carl, Sessan, Zefir & Mistral Hansen het familiebedrijf Hansen Racing oprichtten in een kelderwinkel aan Stureplan 11 in Östermalm, Zweden. Het was het jaar 1966, de rock-'n-roll-muziek en de Amerikaanse autocultuur stonden in volle bloei. Sindsdien leeft de cultuur rond Amerikaanse auto's voort in de harten van de Zweden en wordt deze door liefhebbers in stand gehouden. Er is toch zeker iets magisch en fascinerends aan Amerikaanse auto's dat nooit zal vervagen?

Met veel zekerheid kunnen we met trots zeggen dat Hansen Racing sinds de jaren zestig een belangrijke rol heeft gespeeld binnen de Zweedse autocultuur. We zijn gebleven bij de idealen van Carl en zijn doorgegaan met het verkopen van bekleding en reserveonderdelen voor Amerikaanse auto's. Daarbij behouden we onze hoge service en expertise en bieden we een breed scala aan nieuwe producten, passend bij de actuele ontwikkelingen binnen de automotive industrie.

Onze klanten zijn gepassioneerde Amerikaanse autoliefhebbers, waardoor onze dialoog met hen van onschatbare waarde is. We zijn ongelooflijk trots op onze terugkerende klanten; hun hulp heeft de ontwikkeling van ons productassortiment ondersteund en bepaald wat we aanbieden; Wij noemen dit de “Hansen-geest”.


Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door de derde generatie Hansen's, William, Ken & Ted. Het familiebedrijf en de tradities worden door de eigenaren en hun personeel voortdurend in beweging gehouden.Wij leven al sinds 1966 onder het motto "Trots van Zweden" - Wij bieden u een veilige deal als u via ons bestelt, aangezien er geen douanekosten of andere kosten aan verbonden zijn. Luchtvracht wordt altijd aangegeven voordat u bestelt en alle prijzen zijn in Zweedse kronen.

Mocht er een klacht ontstaan ​​of heeft u een verkeerd artikel ontvangen, dan staan ​​wij voor u klaar en helpen u het probleem op te lossen.


Feiten:

  • 8.000 m2 magazijn
  • 70 medewerkers
  • 60.000 onderdeelnummers
  • 100.000 m opslagplanken
  • 1.200 palletstellingen
  • Familiebedrijf opgericht in 1966